IVÁNCSA KSE
Tartalom
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Menű
     
Felnőtt csapat
     
Ifjúsági csapat
     
FMLSZ
     
U-16 csapat
     
U-13 csapat
     
U-11 csapat
     
U-9 csapat
     
U-7 csapat
     
Bajnoki Végeredmények
     
Hírek

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Edzőmeccs Komáromban

  2017.07.18. 21:03

Újabb edzőmeccs, újabb érkezők!

 

igazolások

  2017.07.14. 10:12

Az első érkezők!

edzőmérkőzések

  2017.07.06. 17:07

Teljesnek mondható a felnőtt csapat tervezett felkészülési programja! A menetrend lentebb látható a kiegészítésekkel!

 

Az első távozók!

  2017.07.03. 17:12

A bajnokcsapat alapemberei távoznak!

Friss hír, hogy nem folytatja Iváncsán karrierjét Facskó József, aki 2013-as érkezése óta rendre bajnokcsapat tagja, sőt mi több, alapembere volt. A 31 esztendős ballábás játékos a korábbi megyei rivális Bicskei TC csapatához igazol (...) Eldőlt az is, hogy az NB III-ban érvényes légiószabály miatt az elmúlt két szezonban csapatunkkal megyei bajnoki címet ünneplő Egejuru Godslove is távozik. A nigériai légiós új csapatáról egyelőre nem értesültünk.

Mindkettőjüknek további sikereket kívánunk! 

KÖSZÖNJÜK!

 

 

nyári felkészülés

  2017.07.02. 21:20

 

A felnőtt csapat tervezett nyári felkészülési programja:

(Az első edőmérkőzések időpontja még kérdéses, ahogy az augusztus 5-i ellenfél kiléte is! A pontos kiegészítéssel még jelentkezünk!)

 

Július.14. Péntek.       18.30 -óra: Bicskei TC - Iváncsa

Helyszín: Besnyő

 

Július.18.Kedd.           18.00 -óra: Komárom - Iváncsa

Helyszín: Komárom

 

Július.21.Péntek.         18.30 - óra: Iváncsa-Főnix

Helyszín::Besnyő 

 

Július.26. Szerda.          18.00-óra: Monor - Iváncsa

Helyszín: Monor

 

Július.29.Szombat.       10.00-óra: Tököl - Iváncsa

Helyszín: Tököl

 

Augusztus.2.Szerda.      18.30 óra: Tolna - Iváncsa

Helyszín: Tolna

 

Augusztus.5.Szombat.     9.30 óra: Videoton II - Iváncsa

Helyszín: Székesfehérvár

NB III, új vezetőedző, változások (...)

  2017.07.02. 15:31

A Balatonlelle együttese ellen aratott kettős győzelmet (5:1 és 2:1) követően immáron hivatalos, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség Versenytanácsa elfogadta az Iváncsa KSE NB III-ra történő nevezését, így csapatunk elől minden akadály elhárult, hogy a magyar labdarúgás harmadik vonalában szerepelhessen!

A vezetőség az MLSZ-határozat megszületése után sajnálatos módon kénytelen volt megköszönni a „sikeredző” Masinka László munkáját, aki az MLSZ hatályos jogszabályai értelmében licence-problémák miatt távozni kényszerült Iváncsáról. Sok sikert kívánunk Masinka Lászlónak mind a magánéletben, mind pedig további edző pályafutásában!  

Fontos hír még, hogy a felnőtt csapat szakmai felkészítéséért a jövőben az elmúlt idényben az NB II-ben szereplő AQUITAL FC Csákvár szakmai stábjában pályaedzőként tevékenykedő A-licences tréner, Domján Attila felel majd. 39 esztendős új vezetőedzőnk játékos pályafutásának legnagyobb része Fejér megyéhez kötődik, hiszen hosszú éveket töltött a Mór, a Felcsút, és a Csákvár csapatainál.
Az új edző mellett új játékosok érkezése is borítékolható. A felnőtt keret alakítása javában zajlik, hamarosan beszámolunk a változásokról! (...)

 

Óriási lépés az NB III -felé

  2017.06.15. 07:06

Az NB III-ba történő feljutásért vívott osztályozó első mérkőzésén a Fejér megyei bajnok Iváncsát fogadtuk. Talán kevesen gondolták volna, hogy már az első mérkőzésen eldől a párharc.

Rég nem látott tömeg, közel 300 fő – köztük szép számú vendég szurkoló – látogatott ki a megyei bajnokok osztályozójára. Sajnos sérülés miatt Galgóczi és Gere sem állhatott a szakvezetők rendelkezésére – bár a kispadra azért leültek -, ráadásul tovább nehezítette a helyzetünket Kenéz kényszerű cseréje. Az első pillanattól kezdve magához ragadta a kezdeményezést a fehér mezes Iváncsa, rendre játékosaik nyerték meg az egy-egy elleni párharcokat, a megszerzett labdákat pedig villám gyorsan játszották meg. Már az első játékrész végén két gólos előnnyel vonulhattak pihenőre, a második félidőben pedig tovább növelték előnyüket. Néhány perccel a rendes játékidő letelte előtt Balogh Botond mentette meg a becsületünket.

A látottak alapján a játék minden elemében fölénk nőtt az Iváncsa, ráadásul jó százalékban használták ki lehetőségeiket, így teljesen megérdemelt ilyen különbségű győzelmük is, amivel gyakorlatilag a párharc első mérkőzésén eldöntötték a feljutás kérdését. A visszavágóra egy hét múlva Iváncsán kerül sor.

Balatonlelle SE-Iváncsa KSE 1-5 (0-2)
Balatonlelle: Czebei Ádám – Pap Máté, Kenéz Szabolcs (Graszl Norbert), Balogh László, Makarész András, Laczkó Dávid, Fila Géza, Balogh Botond, Böjte Patrik, Bohata Ádám, Neubauer Martin
Iváncsa: Boldog Zoltán – Balogh László (Fülöp Ferenc), Márki Dénes (Nédó Gábor), Berényi Balázs (Barócsai Bence), Nagy Attila, Bartha Tibor, Majláth Henrik, Facskó József, Godslove E., Aradi Csaba, Fodor Gergely
Gól: Balogh Botond (88.), illetve Balogh László (12.), Majláth Henrik (37.), Berényi Balázs (49.), Godslove E. (66.), Nagy Attila (82.)
Sárga lap: Czebei Á., Balogh L., Makarész A., illetve Berényi B., Nagy A., Bartha T., Aradi Cs.

Sima győzelem

  2017.04.24. 07:24
Iváncsa KSE-Martonvásár 5-1 (2-1)
 
 
 

A 16.percben Berényit szabálytalanul szerelték a Büntető területen belül, de a játékvezető sípja néma maradt. Az ellentámadásból Madaras és Szigeti vezetett kontratámadást, melynek a végén kihasználatlanul maradt egy remek LEHETŐSÉG. A 31. percben megszerezte a vezetést a hazai Csapat, egy kezezésért megítélt büntetőt Imrik László magabiztosan értékesítette.1-0

Két perccel később Egy kapu Előtti kavarodás UTÁN Berényi egy vendégkapusról kipattanó labdát közelről a hálóba pofozta. 2-0
A 41. percben szépítettek a vendégek, Egy bal oldali szögletet követően a Hosszú oldalra átívelt labdát Bozsó Ferenc közelről egy Rövid sarokba fejelte. 2-1
A második játékrészt jól; kezdték a vendégek, de igazi gólhelyzethez Nem jutottak. A 60. percben Godslove ÓRIÁSI ziccerben egy vendégkapusba Lotte egy labdát. Két perccel később Szigeti Attila lépett ki a hazai védők szorításából, de lövése elakadt a jó ütemben kimozduló Boldog Zoltánban. A Következő hazai támadásnál Imrik szánta el MAGAT Távoli lövésre, Nagy Gyula bravúrral VÉDETT. A 81. percben Bartha Tibort Akasztottak a büntetőterületen belül, Imrik László ismét Magabiztos volt. 3-1
A 87. percben sakk-Mattig kijátszott Helyzet UTÁN Egejuru Godslove 10 méterről egy Jobb alsón sarokba gurított. 4-1
1 perccel később ismét Egejuru Godslove voltos Eredményes, Aki Majláth Henrik remek átadását váltotta gólra. 5-1
A mérkőzés hajrájáig Jól tartotta MAGAT a Vendég Csapat, de Az utolsó negyed órában kiütközött a kétcsapat közötti tudáskülönbség.
Jók: Egejuru Godslove, Majláth Henrik, Pribék Patrik, illetve a Magyar Balázs és Bozsó Ferenc
Nézők: 150

Időpont változás

  2017.02.16. 14:55

Iváncsa – Velence
Felnőtt
2017.02.26
vasárnap.10:00
Martonvásár, műfű

Kőzgyűlés

  2017.01.05. 09:11

Meghívó az Iváncsa KSE Közgyűlésére!

Melyre tisztelettel meghívja valamennyi sportolóját és szurkolóját.
Helyszín:Iváncsa KSE Klub termében
Időpont: 2017. Január 11-én. (Szerdán) 18.00 óra.
Napirendi pontok:
A közgyűléssel kapcsolatos tisztségviselők megválasztása (levezető elnök,
jegyzőkönyvvezető, jegyzőkönyv hitelesítő)
Vezetőségi tagok megválasztása.
Az egyesület tevékenységéről szóló beszámoló
Közhasznúsági jelentés bemutatása
Beszámoló a 2016. év gazdálkodásáról
Felügyelő Bizottság beszámolója
2017 évi pályázatok bemutatása
Tagdíj összegének meghatározása
Egyebek

 

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

     
Szavazás
Dobogon Végez az ifi csapatunk?

Igen
Nem
Szavazás állása
Lezárt szavazások
     
Time
     
Ultrák
     
Mérkőzés jegyzőkőnyvek
     
Naptár
2022. Május
HKSCPSV
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
<<   >>
     
Számláló
Indulás: 2011-09-28
     
Zene
     
Költségvetés
     
Utánpotlás beszámoló
     
Pályázati képek
     
Tartalom

Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG    *****    Egy csokoládé labrador tartásának következtében kialakult tapasztalataink, élményeink, ajánlásaink blog formájában.    *****    Kreatív, blogos, olvasós, személyesebb hangvételû, de érdekes oldal, amit nem szabad kihagyni. :) - NOVA-TIME - gportal    *****    welcome to the room of people - gportal - welcome to the room of people - gportal    *****    I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown - Mirage Mirror - hungarianforum    *****    Fournemouth - where is legends live - gportal - Fournemouth - where is legends live - gportal    *****    new york state of mind - jcink - new york state of mind - jcink - new york state of mind - jcink    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Linkinlady - Sok újdonság -----> Versek, írások    *****    Képregény, vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Asztrológiai elemzések,rendkívül kedvezõ áron,diplomás asztrológustól. Minden kérdésedre választ kapsz tõlem. Kattints!    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Linkinlady    *****    Xtina Hungary - Magyarország els&#245; számú Christina Aguilera rajongói oldala. KATT!    *****    Saját Blogom, gyere és olvass - Linkinlady    *****    Blogom olvasóit keresi, gyere, Bosch múzeumi élmény is van - Linkinlady    *****    Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Minden egyben a SKAM sorozatokról - friss hírek, folyamatosan bõvülõ MAGYAR FELIRATOS tartalom - SKAM SKAM FRANCE WTFOCK    *****    Vasárnapi Regény Kvíz, gyere és válaszolj ;) - Linkinlady    *****    Tiktok,Blog,Hobby - Linkinlady Gyere és olvass    *****    Blogom új olvasóit várja    *****    FPS, TPS, indie és story játékok! Nézõi játékok! Értékes nyeremények! Nézd a streamet és csatlakozz DC közösségemhez! :)