IVÁNCSA KSE
Tartalom
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Menű
     
Felnőtt csapat
     
Ifjúsági csapat
     
FMLSZ
     
U-16 csapat
     
U-13 csapat
     
U-11 csapat
     
U-9 csapat
     
U-7 csapat
     
Bajnoki Végeredmények
     
2011-es év

 

Jelenleg Iváncsán, az utánpótlás szintjén legnépszerűbb sportág a labdarúgás. Az egyesület számára utánpótlás képzése a legfontosabb. A gyerekek egészséges életmódjának megőrzése, fejlődése, életre való nevelése. Sportolni vágyó és tehetséges gyerekek szervezett formában, egységes rendszerben kapják meg a heti 2-3 edzést és a rendszeres versenyeztetést, ahol a munka tervezett, szervezett és irányított. Az edzőinknek vagy szakedzői képesítésük vagy UEFA által kibocsájtott diplomájuk van, sőt van olyan szakember is aki testnevelő tanár is egyben. Figyelünk arra, hogy folyamatos továbbképzésen vegyenek részt, ezáltal képezzék magukat. A gyermekeknek szeretnénk mindent megteremteni a mozgáshoz, természetesen úgy,hogy figyelünk arra, hogy a sportolás ne menjen a tanulás rovására. Az egészségre nevelést és a becsületre nevelést is célul tűztük ki. Jelenleg hat korcsoportban képezzük a közel 100 gyermekeket, elsősorban törekszünk a sportág megszerettetésére és a megfelelő technikai tudás elsajátítására . Csapataink utánpótlás játékosait Iváncsa és a környező település Besnyő Adony Pusztaszabolcs Ercsi és Beloianniszból kerülnek ki. A versenyeztetés kérdését is fontos tényezőnek tartjuk, megfelelő mértékben. Ezért minden évben több tornán részt veszünk Baracson a tavaszváró kupán,Ercsiben lurkó kupán,Pusztaszabolcson a mikulás kupán. Szervezünk is tornát gyermeknapi Iváncsa kupát ahol, több mint 15 csapat vesz részt 3 korcsoportban ,szereplünk még a Magyar labdarúgó szövetség által szervezett Bozsik tornákon amiből kettő szintén Iváncsán kerül megrendezésre. Megpróbálunk minél több tornára eljutni, de anyagiak hiányában leginkább az Iváncsai Önkormányzatára, a szülők segítségére és a támogatóinkra hagyatkozhatunk. A sportolóink szép eredményeket értek el több rendezvényen is. Folyamatosan fejlesztjük egyesületünk honlapját is modern és felhasználóbarát rendszer áll rendelkezésükre ahol figyelemmel követhetik az egyesület életét . Valamennyi tagunk és edzőnk rendelkezik nevére szóló belépéssel. Végül szeretnénk köszönetet mondani minden szülőnek! Azt a rengeteg türelmet és támogatást, ami nélkül nem tarthatnánk itt! Szerencsére vannak olyan vállalkozók, illetve magánszemélyek, akik segítették egyesületünket! Van aki anyagilag, esetleg felszereléssel, vagy a munkájával.

Eredményeink:

U-7 : 12-játékos

Eredmények:FMLSZ által szervezet adonyi területi kupa: 1 helyezett 5-alkalomal ,2 helyezett 1-alkalomal.Mikulás kupa 3-helyezett.VUK válogatón szerepelt 2-játékos.

 

U-9 : 12-játékos

Eredmények:FMLSZ által szervezet adonyi területi kupa:1 helyezett 1-alkalomal ,2-helyezett 4-alkalomal,3-helyezett 1-alkaloma. Mikulás kupa 3-helyezett.VUK válogatón szerepelt 4-játékos.

 

U-11 : 17-játékos

Eredmények:FMLSZ által szervezet adonyi területi kupa:1 helyezett 3-alkalomal ,2-helyezett 3-alkalomal.VUK válogatón szerepelt 5-játékos.

 

U-13 : 16-játékos

Eredmények:FMLSZ által szervezet kiemelt serdülő bajnokság őszi idényében 3-helyezett.

 

U-16 : 16-játékos

Eredmények:FMLSZ által szervezet kiemelt serdülő bajnokság C-csoportjában tavaszi idényében 4-helyezett.Őszi idényében 2-helyezett.Megyei válogatón 5-játékos került be a megyei válogatottba.

 

U-19 : 20-játékos

Eredmények:Femol 97 ifjúsági bajnokság Megyei 1 őszi idényében 15-helyezett,

 

 

 

     
Szavazás
Dobogon Végez az ifi csapatunk?

Igen
Nem
Szavazás állása
Lezárt szavazások
     
Time
     
Ultrák
     
Mérkőzés jegyzőkőnyvek
     
Naptár
2017. Október
HKSCPSV
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
<<   >>
     
Számláló
Indulás: 2011-09-28
     
Zene
     
Költségvetés
     
Utánpotlás beszámoló
     
Pályázati képek
     
Tartalom

Astropapa-iskolája mindenkit szeretettel vár és INGYENES TANÁCSOT AD minden kedves érdeklõdõnek!    *****    Supernatural - ODaát - 13. ÉVad - Extrák - Infók - ÉRdekességek - ODaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - ODaát    *****    A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!    *****    | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale |    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Infrashape Horizontal fittness stúdió Debrecen    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE // WISE-VOGUE